KOSTRÅDGIVNING

Är diplomerad kostrådgivare genom Anna Hallèns utbildningar. Lågkolhydratskost

Du kan du anlita mig som kostrådgivare.

Är du intresserad så kontakta mig.

andasson@hotmail.com

söndag 20 januari 2013

En turk, grek eller en ryss?


Vad är det för skillnad mellan Lindahls Grekisk, Turkisk och Rysk yoghurt?
Tre snabba skillnader:

Turkisk yoghurt 10%: mild med en behaglig syra. En allroundyoghurt som passar lika bra naturell till färska bär, som till kalla krämiga såser.
Grekisk yoghurt 10%: frisk, något syrligare än Turkisk yoghurt. Innehåller mer protein vilket ger fastare konsistens. Perfekt i desserter, tzatziki och andra sammanhang där du vill balansera sötma och få en fastare konsistens.
Rysk yoghurt 17%: lyxigt krämig men med yoghurtens friska syra. Perfekt istället för crème fraiche, grädde och smetana, då den har likvärdiga kokegenskaper men är betydligt magrare. Läs mer om skillnaderna under respektive produkt.

Minst kolhydrater har den ryska, och den är fetast också. Alltså det bästa alternativet enligt mig:-) Den är super god. 

Mest proteiner har den  grekiska, så den passar ju bra efter ett träningspass.

Lite kul info:-) Vilken är din favorit?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar