KOSTRÅDGIVNING

Är diplomerad kostrådgivare genom Anna Hallèns utbildningar. Lågkolhydratskost

Du kan du anlita mig som kostrådgivare.

Är du intresserad så kontakta mig.

andasson@hotmail.com

söndag 15 april 2012

Godkänd efterrätt

Har varit så duktig idag,,,långpromenad och flera timmar i trädgården, räffsat som en dåre!
Så ikväll vart det en lchf dessert.

Mascarponecreme med varm bärkompott.

500g mascarpone
1dl grädde
1msk kardemumma
1msk vaniljpulver
1 1/2 dl sukrin
1 citron
1 ask frusna bär ca 250g
1/2 dl sukrin

Vispa grädden, blanda osten,kardemumman,sukrin,vaniljpulver.
Riv citronen fint, blanda i cremen.
Blanda allt sen.

Lägg upp i skålar.

Sen kokar du upp bären tillsammans med sukrin och saften från en halv citron.

Häll den varma kompotten över cremen.

Denna efterrätt var supergod, men väldigt söt för min smak. Nästa gång tar jag mindre sukrin och tänker endast blanda i det i bären, då sukrin knastrar som fan i munnen,.... Känns som man käkar massa socker, inte gott.

Men familjen gillade denna så den gör vi om:-)

Snabbt och enkelt.

Testa!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar