KOSTRÅDGIVNING

Är diplomerad kostrådgivare genom Anna Hallèns utbildningar. Lågkolhydratskost

Du kan du anlita mig som kostrådgivare.

Är du intresserad så kontakta mig.

andasson@hotmail.com

måndag 4 januari 2010

Våren kom nu...snälla!



Har nog aldrig längtat så mkt efter våren....att få se snön smälta bort, sitta i solen med en kopp kaffe, och se blåsipporna komma fram. Magiskt.

Men....det dröjer ju bra länge. Nu får man allt stå ut med detta skitväder. Om jag inte snart bokar en sista minuten...det lockar mkt nu.

Rean är i full gång i butiken. Så det ser ju HEMSKT ut. Inte kul att se denna röra, iom att jag alltid vill ha ordning och reda i min butik så är det inte kul.
Måndag idag. och idag börjar jag att lägga om mina måltider, har egentligen inte kommit på exact vilken medtod jag skall köra, då jag känner mig trött och grinig redan nu så tror jag att metoden blir, några måltider byter jag ut mot pulver, sedan mindre portioner. Samt lite GI tänk. Halva tallriken sallad.

Vågen får jag ta och ställa mig på imorrn...lär ju bli väldigt deppigt kan jag lova.

Elsie leker för fullt i duschen, sen när hon somnat blir det orbitrecen...MÅSTE iom att det inte är någon gympa förens den 11.

Reducil, ja det hoppas jag är på g.

Fan alltså känner mig så otroligt deppig.:(

Emma när ringde du mig sist:( Har inte pratat med dig på jätte länge, känns väldigt tråkigt. Men du har väl fullt upp med söta Viggo.

Imorrn hoppas jag på lite tjejsnack med Sandra A, lite vin och god mat. Precis vad jag behöver...om hon orkar lyssna vill säga...hihi;)

Näe fan du orkar jag inte mera....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar